Услови коришћења

Датум ступања на снагу: 8. јануар 2021
Датум ажурирања: 3. април 2021

Молимо вас да пажљиво прочитате ове Услове и одредбе пре коришћења Нашег веб места.

Тумачење и дефиниције

Ови услови представљају правила и прописе за употребу веб места TechWebUX doo Крагујевац које се налази на адреси https://www.techwebux.rs (на српском језику) и https://www.techwebux.com (на енглеском језику).

Приступањем овом веб месту сматрамо да прихватате ове услове и одредбе. Немојте да користите TechWebUX ако нисте сагласни са свим одредбама и условима наведеним на овој страници.

Следећа терминологија се односи на ове Услове и одредбе, Политику приватности, Обавештење о одрицању од одговорности и све уговоре:

Сви услови се односе на понуду, прихватање и разматрање плаћања неопходних за спровођење процеса наше помоћи Клијенту на најприкладнији начин, изричито у сврху задовољења потреба Клијента у погледу пружања наведених услуга Компаније, у складу са важећем закону Републике Србије. Свака употреба горње терминологије или других речи у једнини, множини, писању великих слова и/или он/она или они, узимају се као заменљиве и стога се односе на исту.

Колачићи

Неки сервиси на нашем веб месту могу користити колачиће. Приступањем TechWebUX пристали сте да користите колачиће у складу са нашом Политиком приватности.

Лиценце

Ако није другачије назначено, TechWebUX doo Крагујевац и/или његови даваоци лиценце поседују права интелектуалне својине за сав материјал на TechWebUX. Сва права интелектуалне својине су задржана. Можете приступити садржају TechWebUX за своју личну употребу у складу са овим условима.

Није вам дозвољено:

Овај споразум почиње да важи од датума његове последње измене.

Одговорност за садржај

Не можемо бити одговорни за било који садржај који се појављује на вашем веб месту. Пристајете да нас заштитите и браните од свих потраживања која се појављују на вашем веб месту. Ниједна веза не би требало да се појављује на било којем веб месту које се може протумачити као клевета, непристојно или криминално деловање, или која крши или заговара кршење било којих права трећих лица.

Ваша приватност

Молимо вас да прочитате Политику приватности

Резервација права

Задржавамо право да захтевамо да уклоните све везе или било коју одређену везу до нашег веб места. Прихватате да на захтев одмах уклоните све везе до нашег веб места. Такође задржавамо право да у било ком тренутку изменимо ове услове и одредбе у вези са политиком повезивања. Непрекидним повезивањем са нашим веб местом пристајете на обавезу и поштовање ових услова повезивања.

Уклањање веза са нашег веб места

Ако на било ком месту нађете увредљиву везу на нашем веб месту, слободно нас контактирајте и обавестите у било ком тренутку. Размотрићемо захтеве за уклањање веза, али нисмо дужни да то и учинимо или да одговоримо вама директно.

Не гарантујемо да су информације на овом веб месту тачне, не гарантујемо њихову потпуност или тачност; нити обећавамо да ћемо обезбедити да веб место остане доступно или да се материјал на веб месту ажурира.

Изјава о одрицању одговорности

Све док се веб место и информације на веб месту пружају бесплатно, нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету било које природе насталу употребом истих.

Промене ових Услова и одредби

Задржавамо право, да у било ком тренутку по сопственом нахођењу изменимо или заменимо ове Услове, без претходног обавештења.

Ако наставите да приступате или користите веб место TechWebUX након што те ревизије ступе на снагу, пристајете на то да вас обавезују ревидирани услови. Ако се у потпуности или делимично не слажете са новим условима, престаните да користите веб место.

Контактирајте нас

Ако имате било каквих питања у вези са овим Условима и одредбама, можете нас контактирати: